DLK Logo
Racen - Livslængdeundersøgelse
Standarden Hundens Anatomi Mentalitet Livslængde

Livslængdeundersøgelse
Hvor længe lever vores Leonbergere?

Mange af os har fået spørgsmålet: "Hvor længe lever en Leonberger?" - både fra hvalpekøbere og andre interesserede. Og når det spørgsmål så er stillet, så kommer det næste: "Hvad er årsagen når en Leonberger dør?".

Livslængdeundersøgelsen blev startet i 2009 og kørte aktivt til 2013, og bliver nu aktiv igen. Har du bidraget til undersøgelsen fra april 2013 til oktober 2017, vil vi sætte stor pris på, om du vil sende oplysningerne igen, så vi kan være sikre på, at alle indmeldte Leonbergere er med i undersøgelsen.

For at vi kan få et godt og statistisk repræsentativt resultat af undersøgelsen, er det vigtigt at få så mange hunde med i undersøgelsen som muligt. Så derfor er det vigtigt at alle - både nuværende og tidligere Leonbergerejere og -opdrættere - bruger lidt tid på at taste de relevante oplysninger ind i nedenstående skema.

Oplysningerne bliver sendt direkte til Avls- og sundhedsudvalget, som dokumenterer og behandler de indkomne data. Vi vil løbende følge op på undersøgelsen på hjemmesiden og i Leonberger Nyt, og præsentere resultaterne statistisk.

Alle oplysninger behandles fortroligt, og alt statistisk materiale kommer til at fremstå anonymt.

Livslængdestatistik (nov. 2009 - feb. 2013)

Avls- og sundhedsudvalget.
Oktober 2017Felter med * er obligatoriske.

Stambogsnavn: *
Køn: *
DKK Registreringsnummer: *
Født: *
Død: *
Diagnose el. dødsårsag *
Diagnosen er bekræftet af en dyrlæge * Ja Nej
Yderligere information
Informationerne er afgivet af: * Ejer Opdrætter
Ønsker du en kopi af dine informationer så angiv din e-mail adresse i feltet herunder.
E-mail: